ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Επιστροφή Προϊόντος

Βήμα 1

Μετά την αποστολή και λήψη της παραγγελίας σου και μέσα στις επόμενες 14 ημέρες μπορείς να μας στείλεις email στο: info@xylino.gr, είτε στο παράθυρο του γρήγορου βοηθού της σελίδας μας (εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος)

Βήμα 2

Παρακαλούμε, επέστρεψε το προϊόν ή τα προϊόντα στη συσκευασία τους, στη διεύθυνση:

Xylino.gr
Παναγιώτη Μικροπούλου 24
Νέο Ηράκλειο
141 21, Αθήνα.

Βήμα 3

Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα που μας έστειλες πίσω, το xylino.gr θα προβεί πρώτα σε ποιοτικό έλεγχο αυτών των προϊόντων.

Βήμα 4

Σου δίνουμε τη δυνατότητα:

1. Αλλαγής των προϊόντων ή 2. Επιστροφής των χρημάτων στην Τράπεζα όπου έγινε η κατάθεση πληρωμής και μέσα σε 10 ημέρες. Στην περίπτωση που η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, μπορείς μόνο να αλλάξεις τα προϊόντα σου με άλλα.

Λόγοι Επιστροφών / Αλλαγών

  1. Πώληση λανθασμένων προϊόντων ή κακής ποιότητας ή ελαττωματικά (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία κλπ.) με υπαιτιότητα της xylino.gr. Στην περίπτωση αυτή, χρεωνόμαστε εμείς τα μεταφορικά επιστροφής με την εταιρία ACS Courier ή την ELTA Courier και αντικαθιστούμε τα προϊόντα με καινούργια ή επιστρέφουμε τα χρήματα του καθαρού ποσού της παραγγελίας πίσω, μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.
  2. Επιθυμία αλλαγής μεγέθους (size) προϊόντος ή επιθυμία αντικατάστασης με νέο κωδικό. Στην περίπτωση αυτή, η χρέωση των νέων μεταφορικών αποστολής με την εταιρία ACS Courier ή την ΕLTA Courier επιβαρύνει εσένα, τον πελάτη. Όσον αφορά την επιστροφή των προϊόντων, μπορείς να επλέξεις εσύ την εταιρεία ταχυμεταφορών που επιθυμείς.
  3. Άσκηση δικαιώματος Επιστροφής: Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το xylino.gr. Τι ισχύει: Χρεώνεσαι εσύ τα μεταφορικά επιστροφής με όποια εταιρεία μεταφοράς επιλέξεις και σου επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εντός 10 ημερών. Στην περίπτωση που έχεις πληρώσει με αντικαταβολή, μπορείς είτε να μας δώσεις έγκυρο τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί η αξία του προϊόντος που παράγγειλες είτε έχεις το δικαίωμα πίστωσης αυτού του ποσού για 1 χρόνο, με αγορές από το e-shop μας.

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους επιθυμείς να επιστρέψεις ολότελα ή αλλάξεις μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία σου, συμπλήρωσε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδω (Έντυπο Επιστροφής) με τα στοιχεία που απαιτούνται καθώς και τον λόγο επιστροφής, και στείλτο σε εμάς εντός 14 ημερών με e-mail στο: info@xylino.gr, είτε στο παράθυρο του γρήγορου βοηθού της σελίδας μας (εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος). Μπορείς πάντοτε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς για την επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 210-2757077.

Προυποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών

Απαραίτητη προϋπόθεση για Επιστροφή ή Αλλαγή είναι: Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, στην οποία το παρέλαβες, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής γίνεται αφού προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει επίσης την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την εταιρεία μας προς εσάς στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παραπάνω έντυπο επιστροφών.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείς, για προσωπικούς λόγους, να ακυρώσεις την παραγγελία σου πριν ξεκινήσει η διαχείρισή της από εμάς και αποσταλεί, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με εμάς και να μας ενημερώσεις εγκαίρως, στο: 2102757077 ή στέλνοντας e-mail στο info@xylino.gr είτε στο παράθυρο του γρήγορου βοηθού της σελίδας μας (εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος) εντός 2 ωρών από την χρονική στιγμή που έδωσες την παραγγελία σου.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού