Όροι χρήσης

 

Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις

Κάθε παραγγελία λαμβάνεται διαδικτυακά μέσα από την συμπλήρωση και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας. Μπορείτε να θεωρήσετε πως η παραγγελία σας έχει ληφθεί από τη στιγμή που θα λάβετε μέσω email σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε παραγγελίας επιβεβαιώνεται εκ νέου και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στη σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση, είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail στη διεύθυνση που δηλώθηκε κατά τη διάρκεια εγγραφής.

Υποχρεούστε να ελέγξετε όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας κατά τη Προεπισκόπηση Παραγγελίας και να μας ενημερώσετε  (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης ολοκλήρωσης παραγγελίας) τηλεφωνικώς ή εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος ή αλλαγή την οποία επιθυμείτε.

Πριν την αποστολή της Φόρμας Παραγγελίας λάβετε γνώση των εξής στοιχείων:

  • Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος  xylino.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.24%
  • Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ενδέχεται να ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα  xylino.gr  διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.
  • Η εταιρεία μας  προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  xylino.gr στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο  xylino.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
  • Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, αλλά και περιγράφεται με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.
  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα  xylino.gr παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων μέσα από τις σχετικές διαθέσιμες μεθόδους αποστολής. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί, καθώς και τον τρόπο αποστολής και πληρωμής τους.
  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας για πληρωμή μέσω αντικαταβολής που του παρέχεται (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και να αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

 

Όροι Επιστροφών - Ακυρώσεων


Βήμα 1
Μετά την αποστολή και λήψη της παραγγελίας σου και μέσα στις επόμενες 14 ημέρες μπορείς να μας στείλεις email στο: info@xylino.gr, είτε στο παράθυρο του γρήγορου βοηθού της σελίδας μας (εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος)

Βήμα 2
Παρακαλούμε, επέστρεψε το προϊόν ή τα προϊόντα στη συσκευασία τους, στη διεύθυνση:
Xylino.gr
Παναγιώτη Μικροπούλου 24
Νέο Ηράκλειο
141 21, Αθήνα.

Βήμα 3
Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα που μας έστειλες πίσω, το xylino.gr θα προβεί πρώτα σε ποιοτικό έλεγχο αυτών των προϊόντων.

Βήμα 4
Σου δίνουμε τη δυνατότητα:
1. Αλλαγής των προϊόντων ή 2. Επιστροφής των χρημάτων στην Τράπεζα όπου έγινε η κατάθεση πληρωμής και μέσα σε 10 ημέρες. Στην περίπτωση που η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή, μπορείς μόνο να αλλάξεις τα προϊόντα σου με άλλα.

Λόγοι Επιστροφών / Αλλαγών

  1. Πώληση λανθασμένων προϊόντων ή κακής ποιότητας ή ελαττωματικά (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία κλπ.) με υπαιτιότητα της xylino.gr. Στην περίπτωση αυτή, χρεωνόμαστε εμείς τα μεταφορικά επιστροφής με την εταιρία ACS COURIER και αντικαθιστούμε τα προϊόντα με καινούργια ή επιστρέφουμε τα χρήματα του καθαρού ποσού της παραγγελίας πίσω, μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.
  2. Επιθυμία αλλαγής μεγέθους (size) προϊόντος ή επιθυμία αντικατάστασης με νέο κωδικό. Στην περίπτωση αυτή, η χρέωση των νέων μεταφορικών αποστολής με την εταιρία ACS COURIER επιβαρύνει εσένα, τον πελάτη. Όσον αφορά την επιστροφή των προϊόντων, μπορείς να επιλέξεις εσύ την εταιρεία ταχυμεταφορών που επιθυμείς.
  3. Άσκηση δικαιώματος Επιστροφής: Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το xylino.gr. Τι ισχύει: Χρεώνεσαι εσύ τα μεταφορικά επιστροφής με όποια εταιρεία μεταφοράς επιλέξεις και σου επιστρέφουμε το ποσό της αξίας του προϊόντος μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εντός 10 ημερών. Στην περίπτωση που έχεις πληρώσει με αντικαταβολή, μπορείς είτε να μας δώσεις έγκυρο τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα κατατεθεί η αξία του προϊόντος που παράγγειλες είτε έχεις το δικαίωμα πίστωσης αυτού του ποσού για 1 χρόνο, με αγορές από το e-shop μας.

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους παραπάνω λόγους επιθυμείς να επιστρέψεις ολότελα ή αλλάξεις μέρος ή ολόκληρη την παραγγελία σου, συμπλήρωσε το έντυπο που βρίσκεται αναρτημένο εδω (Έντυπο Επιστροφής) με τα στοιχεία που απαιτούνται καθώς και τον λόγο επιστροφής, και στείλτο σε εμάς εντός 14 ημερών με e-mail στο: info@xylino.gr, είτε στο παράθυρο του γρήγορου βοηθού της σελίδας μας (εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος). Μπορείς πάντοτε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικώς για την επιστροφή ή αλλαγή των προϊόντων στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης: 210-2757077.

Προυποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών

Απαραίτητη προϋπόθεση για Επιστροφή ή Αλλαγή είναι: Το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, στην οποία το παρέλαβες, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής γίνεται αφού προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει επίσης την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την εταιρεία μας προς εσάς στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παραπάνω έντυπο επιστροφών.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείς, για προσωπικούς λόγους, να ακυρώσεις την παραγγελία σου πριν ξεκινήσει η διαχείρισή της από εμάς και αποσταλεί, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με εμάς και να μας ενημερώσεις εγκαίρως, στο: 2102757077 ή στέλνοντας e-mail στο info@xylino.gr είτε στο παράθυρο του γρήγορου βοηθού της σελίδας μας (εμφανίζεται στο κάτω δεξιά μέρος) εντός 2 ωρών από την χρονική στιγμή που έδωσες την παραγγελία σου.

Ανωτέρα Βία

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Τροποποίηση Των Όρων Του Παρόντος

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

Ισχύον Δίκαιο

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Έχετε ήδη λογαριασμό;
Κάντε Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού